Julkaistu

Marjat & omenat ja itsepoiminnat 28.7.

MARJAT & OMENAT & ITSEPOIMINNAT 28.7.2021


Loppuviikon marjojen saatavuuksia on vaikea ennustaa kun sateet tulee rytmittämään päivien poimintoja. Kovin tarkkoja lupauksia tilauksien suhteen ei voida siis antaa seuraaville päiville.


Vadelman itsepoimintaa kysytään kohtuu paljon ja sitä on tähän asti jahkailtu. Nyt kuitenkin todetaan, että tänä vuonna ei pystytä järjestämään vadelman itsepoimintaa. Meidän kasvustoista useammatkin kohdat otti helteestä nokkiinsa ja nyt sateet tulevat vielä kiusaamaan poimintaa niin tästä johtuen itsepoiminnat jää väliin.

Herukoita ja karvisiaisia voi tulla edelleen itsepoimimaan. (punaherukka ja karviainen 3e/kg ja mustaherukka 4e/kg)

Muutama ensimmäinen kysely on myös saatu omenan puristuksesta. Meillä on suunniteltu remontti vielä menossa mehuasemalla ja ainakin tämä viikko ollaan remontissa vielä kiinni. Ilmoitamme heti kun nämä työt on tehty ja omenoiden vastaanotto voi alkaa.