Julkaistu

Mehuaseman tiedotusta 6.9.2020

Tätä mehuaseman tiedotetta päivitetään aina tilanteen muuttuessa.

Mehuasemalle on tehty päivittäin mehua jo n. kuukausi. Erityisiä ruuhkia tai jonoja ei ole kertynyt vaan kaikki omenat on tullut tehdyksi n. päivän viiveellä.

Lämpösummasta laskettaessa useimmat syysomenat on jo kypsiä ja ensimmäiset talviomenatkin alkaa lähestyä mehustusrajaa kohta. Kannattaa oman pihan puita tutkia että joko omenat tulisi ravistamalla alas ja koittaa ottaa kerralla mahdollisimman paljon. Mitä lyhyemmän ajan omenoita säilyttää kotona niin sen parempana ne mehustukseen sitten päätyy.

Tuttuun tapaan ostamme mehuasemalla myös omenaa. Laaduksi riittää kun selkeästi pilaantuneet heittää pois, me huolehdimme lopusta lajittelusta. Mehuomenasta maksamme 0.2€/kg.

Tarjoamme palveluna myös omenoiden poiminta-apua. Ellei aikasi tai kuntosi riitä omenoiden poimintaan niin ota yhteys Juhoon (0408467553, juho@anttilantila.fi) ja kerro mitä teillä olisi niin sovitaan asioista josko voisimme olla avuksi. Siivoamme omenat niin maasta kuin puusta. Näin palveluna tehtynä emme maksa omenoista.

Mehustuksen varsinaiset yksityiskohdat lyödät mehuasema-sivulta.