Savusauna ja kokoustilat

Saunominen Anttilan tilan savusaunassa kruunaa vierailun Vekaran maalaiskartanossa. Tilan vanhaan hirsirakennukseen valmistui 2003 savusauna, johon mahtuu kylpemään samalla kerralla jopa 30 saunojaa. Kesällä saunomiseen voi liittää marjojen ja herneiden omatoimisen poiminnan. Tavanomaisia puu- ja sähkösaunoja lämmitämme päärakennuksessa.

Savusauna sijaitsee tilan pihapiirissä. Saunan viereen on rakennettu lämminvesiallas, johon mahtuu kerralla 6 kylpijää altaaseen. Saunan yhteyteen on rakennettu myös grilli- ja oleskelukatos. Asiakkaat voivat tuoda savusaunalle omat tarjottavat.

Saunan kiuas on rakennettu kivistä sekä leivinuunikivistä latomalla ja. ainoastaan kiukaan suuluukku on metallia. Viisaat savusaunojat ovat sanoneet, että tällaisesta kiukaasta leijailee saunaan positiivisia ioneita, kun metallirakenteita on vähän kiukaassa.  Saunamme on saanut kylpijöiltä kiitosta. Saunoa voi niin kauan kuin kiukaasta löylyä irtoaa.

Ryhmät voivat jatkaa saunan jälkeen maailman parantamista joko Vekaran Vintillä tai Anttilan Salissa (päärakennuksessa). Järjestämme tarjoilut asiakkaiden toivomusten mukaan. Tarjoilut tilaisuuksiin hoitaa pitopalveluyrittäjämme. Saunassamme on vieraillut yritys- ja yhdistysryhmiä sekä perheitä. Saunan jälkeen voi nauttia tilalimonadeista.

Savusaunan lämmitys lämminvesialtaan kanssa ryhmille 250 euroa/kerta (sis alv 24). Saunan oheen voi ottaa kokous/illanviettotilan Vekaran Vintillä tai Anttilan Salissa 50euron siivousmaksua vastaan. Esittelemme saunaryhmille maalaiskartanon toimintaa ja kotimuseomme, joka on saunapolulla.

Tervetuloa kylpemään ja pitämään kokousta Anttilan tilalle Kokemäelle. Vekaran päärakennuksessa pidettävän kokouksen yhteydessä kokousvieraat voivat nauttia leppoisista löylyistä perinteisessä puulämmitteisessä saunassa tai sähkölämmitteisessä saunassa. Päärakennuksessa on 2 saunaa. Tavallisen saunan ämmitys 50 e/kerta. Pyyheliinat 2 e/kpl.

Lisää kuvia Anttilan tilan savusaunasta. Gallerian linkki avautuu selaimessasi uuteen välilehteen