Hotellitasoista Hostel-majoitusta

majoitus3

Kuvagalleria majoitustiloista

Anttilan tila tarjoaa Hostel majoitusta korkeatasoisissa hotellihuoneissa ympäri vuoden. Maalaiskartanomme tarjoaa lähellä Kokemäen keskustaa erilaisia maatilamajoitusvaihtoehtoja. Majoitustilamme on remontoitu matkailukäyttöön 2000-luvulla. Kokemäki on idyllinen  maaseutukaupunki, jonka halkoo upea Kokemäenjoki. Kokemäeltä on Poriin matkaa 40 kilometriä.

Voimme majoittaa lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi perhe- ja  liikematkailijoita. Huoneemme sopivat hyvin omatoimisille Hostel matkailijoille, jotka haluavat valmistaa aamiaisensa tai ruokansa itse, mutta vakiotuotteemme on aamiaismajoitus (B&B). Majoitustilamme ovat savuttomat.

Majoitustilaa on tilan maalaiskartanon päärakennuksessa sekä muissa rakennuksissa. Vanhassa navettarakennuksessa oleva Wekaran Vintti ja päärakennuksessa oleva Anttilan Sali sopivat erilaisten koulutustilaisuuksien ja kokousten pitopaikaksi.

Majoituksen hinta

Voimassa oleva hinnasto

Keskellä Satakuntaa

Kokemäeltä on lyhyet ajomatkat Poriin, Raumalle, Tampereelle ja Turkuun. Anttilan tilalle on matkaa Porista noin 35 minuuttia (44 km), Helsingistä ajoaika noin 2 tuntia 20 minuuttia (200 km), Turusta ajoaika noin 1 tuntia 20 minuuttia (110 km) ja Tampereelta noin 1 tuntia 10 minuuttia (100 km).

Anttilan tilalta on matkaa Kokemäen linja-autoasemalle noin 1,5 kilometriä, 2-tiellä olevalle Peipohjan bussipysäkille 4,5 kilometriä ja Kokemäen rautatieasemalle noin 4 kilometriä. Voimme noutaa matkalaiset linja-auto- ja rautatieasemalta.

Varaukset puhelimella 040-8467553 tai sähköpostikyselyt juhoa@iki.fi