Tervetuloa Vekaran Maalaiskartanoon Kokemäelle

Kuva Timo Rönkkönen

Tilalimonadien maistajaiset ryhmille
Voitte tulla  poimimaan itse kesällä herneenpalkoja, puutarhamarjoja ja vadelmia yhdelle Satakunnan suurimmalle noutotilalle.

Kartano Hostellimme tarjoaa ympäri vuoden omatoimi- ja liikematkailijoille majoituspalveluita. Tule tutustumaan toimivaan satakuntalaiseen puutarhatilaan. Wekaran Maalaiskartano sijaitsee Kokemäen keskustan tuntumassa, 1,5 kilometriä Kokemäen keskustasta.

Varaa nyt

Tarjoamme suoramyynti-, majoitus- mehunpuristus-, sauna- ja kokouspalveluita.  Lämmitämme halukkaille tilan savusaunan ja esittelemme tilan toimintaa ryhmille.

Otamme vastaan turisti- ja yritysryhmiä tutustumaan satakuntaiseen maatilamiljööseen. Myös koululais- ja päiväkotiryhmät ovat tervetulleita maalaiskartanoretkelle Kokemäen Sonnilaan.

Esittelemme mielellämme puutarhatilamme toimintaa, Suomen pienintä limonaditehdasta ja tilamuseotamme, johon on kerätty esineistöä tilan vaiheista 250 vuoden ajalta.

Tulkaa rentoutumaan maalaismiljöössä vuolaan Kokemäenjoen rantamille. Kotiin viemisiksi voit ostaa tilamyymälästämme kotimaisia marjatuotteita tai vaikkapa ämpärillisen herneenpalkoja kesällä tai tilalla valmistettuja marjalimonadeja ja -mehuja ympäri vuoden.

Tilamyymälä on avoinna ma-su 09-20 28.9. saakka. Tämän jälkeen olemme avoinna arkisin 09-17.

Kesän sadosta valmiiksi pakastetut puutarhamarjat ja vadelmat voit myös noutaa satokauden jälkeen syksyllä. Tiesithän, että suomalaisia vadelmia voi syödä ilman keittämistä!